Menu

2019

Ook in 2019 is de Fieldwork Foundation het goede doel.

 

2018

De organisatie van Footgolf Nijmegen heeft als goede doel voor 2018 de Fieldwork Foundation van Robbie Veenendaal gekozen.  Hieronder een korte introductie van de Fieldwork Foundation:

 

Wat doet Fieldwork Foundation?
 
Met zeer gerichte acties brengt Fieldwork Foundation verandering daar waar het leed in de regio Nijmegen het grootst is. We richten ons niet op één specifieke doelgroep maar laten ons informeren door de ‘mensen uit het veld’, zo weten wij waar onze hulp echt nodig is. We onderhouden bijvoorbeeld contact met:
 
•Wijkagenten
•Artsen & Doktoren
•Mensen in de hulpverlening
•Ambulancebroeders
 
Welke acties passen bij Fieldwork Foundation?
 
•Een ernstig ziek kind dat nog een grote wens heeft, wij brengen deze in vervulling.
•Een gezin dat door heel veel pech gedwongen is om eten te halen bij de voedselbank, rond kerst bezorgen wij een goed gevuld kerstpakket.
•De moeders en kinderen uit het ‘blijf van me lijf huis’ krijgen een dag vol plezier! De moeders gaan naar een kuuroord en de kinderen naar een klim- en speelhal.
•Een inbraak bij een gezin dat het al niet breed heeft. Wij kopen een nieuwe fiets en betalen het lidmaatschap voor de voetbalvereniging zodat de inwonende zoon wel weer kan sporten
•De ouderen in een verzorgingstehuis krijgen sjoeltafels en wij verzorgen een ludieke middag zodat er weer vermaak is.
 
Footgolf & Fieldwork
 
De opbrengst van het Footgolf Nijmegen event komt volledig ten behoeven van het goede doel Fieldwork Foundation. Niemand in de stichting krijgt een financiële vergoeding, we benutten alles ten behoeve van Fieldwork Foundation. Samen maken wij Nijmegen een stukje mooier met net wat minder leed!
 
Robbie Veenendaal
Oprichter & Voorzitter
www.fieldworkfoundation.nl

Wij hopen natuurlijk dat we voor de Fieldwork Foundation een mooi bedrag kunnen  ophalen!

2017

Stichting CAP verzorgt aangepaste manegeactiviteiten voor mensen met een beperking in de regio Nijmegen. Gediplomeerde instructeurs en speciaal opgeleide paarden zorgen voor een veilige omgeving waar aandacht is voor mens en dier.

Stichting CAP bestaat uit twee maneges voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke- en/of meervoudige beperking. Op de Maartenshoeve wordt voornamelijk paardrijden en dierverzorgingsles gegeven. Op manege De Winckelsteegh wordt naast paardrijden ook dagbesteding, huifbedrijden, rijden met de koets en aangepast voltige gegeven.

Stichting CAP ontvangt geen subsidie. De opbrengst van Footgolfnijmegen willen we schenken aan dit regionale goede doel!